The Rob Foundation

Uitnodiging Vriendendag The Rob Foundation

Lieve vrienden van The Rob Foundation,

Van harte nodigen we jullie uit voor de vriendendag van The Rob Foundation op zondag 2 juni.
Eind mei komt Tamar naar Nederland. Verbaasd? Niet zo lang geleden was ze hier namelijk ook. We willen middels deze uitnodiging ook graag het mooie nieuws met jullie delen dat Tamar zwanger is.
Van haar komst naar Nederland maken we maar al te graag gebruik om haar inspirerende verhalen te horen en met jullie te delen. Daarom organiseert The Rob Foundation een vriendendag; een bijeenkomst voor iedereen die zich betrokken voelt bij The Rob Foundation.
Op deze dag informeren we jullie graag over de voortgang die we geboekt hebben in de afgelopen jaren. Tamar zal ons met haar bekende enthousiasme vertellen over de activiteiten van The Rob Foundation. Naast enkele presentaties is er gelegenheid om in informele setting vragen te stellen aan Tamar over haar werk in Oeganda en elkaar te ontmoeten.

Programma
Welkom/aanvang: 14.00 uur
Presentaties & ruimte om elkaar te ontmoeten
Afsluiting: 16.00 uur

Locatie
We zijn die dag te gast bij Wijkcentrum De Schalm (Dreef 1, Deventer).
Adres: Wijkcentrum De Schalm (Dreef 1, Deventer)
Deze locatie is te bereiken met eigen vervoer (parkeergelegenheid gratis) of met openbaar vervoer. Extra informatie vind je hier.

Deelname
Kom je ook naar onze vriendendag? Voor de organisatie van die dag is het fijn als we weten hoeveel mensen er ongeveer komen, zou je voor 10 mei middels dit formulier willen laten weten of je ook komt? Bellen kan ook (Sylvia Goossens, secretaris van TRF: 06 461 363 44).

Mocht je verhinderd zijn op deze datum maar toch iets willen organiseren; zoals een sponsoractie of informatiedag om onze Stichting onder de aandacht te brengen dan kun je contact opnemen met Tamar via; tamar@therobfoundation.nl of via whatsapp op nummer +256785007501.

Wij hopen je te verwelkomen op 2 juni,
Namens het bestuur,

Steve Goossens
Voorzitter