The Rob Foundation

Kookworkshop: Ontmoet de Oegandese keuken

Kookworkshop: een ontmoeting met de Oegandese keuken.

Graag neemt Daniël jullie op 8 juni 2022 om 19.00 uur mee in het bereiden van ‘Kikomando à la Daniel’, een combinatie van chapatti en bonen gerecht. Een populaire maaltijd in Oeganda. Het begon als streetfood maar is tegenwoordig ook in allerlei high class restaurants te vinden. Daniël laat je stap voor stap zien hoe je dit gerecht bereidt.

Mocht je mee willen doen, stuur dan een mailtje naar secretaris@therobfoundation.nl onder vermelding deelname aan kookworkshop. Je ontvangt in de week voorafgaande een uitnodiging van ons met een boodschappenlijstje, zodat je de ingrediënten in huis kunt halen. Deelname aan deze workshop kost €10,00.

Webinar of kookworkshop voor eigen groep
We kunnen ons ook voorstellen dat je als groep/organisatie het leuk zou vinden om een kookworkshop te doen op locatie. Er zijn verschillende opties, zoals het maken van Rollegs, samosa’s of kikomando.

Tamar en Daniel komen in de maanden mei en juni graag naar jullie toe. Neem contact op met haar via tamar@therobfoundation.nl. Zij plant het dan met jullie in.