The Rob Foundation

DOE MEE

TRF is een ambitieuze organisatie die voor haar functioneren afhankelijk is van de bijdrage en inzet van velen. Hoe u een bijdrage kan leveren aan onze activiteiten, leest u hier:

Support
– Vertel zoveel mogelijk mensen over TRF,
– deel de inhoud van de site via uw social media,
– like en deel onze Facebookpagina,
– start een activiteit op ten bate van TRF.

Financieel
– Periodiek doneren; als vaste donateur helpt u ons te investeren in hulp van een blijvend karakter. Vooral in de afgelegen dorpjes waar de hulp het hardst nodig is.
– Eenmalige financiële bijdrage in de vorm van een schenking, nalatenschap, legaat etc.

Persoonlijk
Uw kwaliteiten inzetten om de doelstellingen van TRF te behalen. Wij zoeken vrijwilligers voor:
– het onderhoud van de website,
– het ontwerpen van promotiemateriaal,
– de organisatie van kleinschalige acties (fondswerving)
Bent u de deskundige op het gebied van websites, creatief of geniet u van organiseren, neem dan contact op met secretaris@therobfoundation.nl.

Bestuursleden en vrijwilligers krijgen geen salaris. Uw gift komt dus volledig ten goede aan het werk van TRF. TRF heeft het ANBI-keurmerk. Dit betekent dat uw giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Giften kunt u overmaken op rekeningnummer NL 48 RABO 0155 661 299 t.n.v. The Rob Foundation te Bathmen. Indien u vanuit het buitenland geld wil overmaken, dan is de BIC-code: RABONL2U.

U kunt ook uw schenking direct online overmaken via onze schenking pagina of contact opnemen met onze secretaris. Klik hier voor de contactgegevens.

 

Stand van zaken doelen en donaties:

Juni 2023